Despre Perennius

t

Cine suntem ?

Suntem o firma de curatenie din Timisoara infiintata in anul 2002, destinata atat segmentului industrial cat si cel comercial

U

Cui ne adresam ?

Firma noastra pune la dispozitia clientiilor o gama larga de servicii de curatenie pentru persoane juridice

Curatenie comerciala

Perennius pune la dispozitia firmelor mai multe oferte pentru o coloborare cat mai placuta si indelungata

Firma de curatenie Perennius va satisface cerintele pentru urmatoarele programe:

Curatenie generala

Cu siguranta ca nu toti ne putem ocupa si de locul de munca si de treburile casnice.Este dificil sa te relaxezi intr-un ambient ce necesita curatenie. Curatandu-va caminul, consideram ca economisiti timp pretios in care va puteti relaxa. Pentru mai multe detalii vizitati rubrica de curatenie generala.

Curatenie intretinere

Chiar daca dispuneti de timp sau nu, externalizarea unor servicii in unele cazuri poate fi cateodata alegerea cea mai potrivita pentru casa dumneavoastra sau locul in care lucrati zilnic. Pentru mai multe detalii vizitati rubrica de curatenie intretinere.

Curatenie dupa constructor

Curatenia dupa constructor este operatiunea ce da dureri mari de cap clientilor nostri. Cu experienta, personal si solutiile potrivite noi suntem de parere ca ne putem ajuta clientii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa vizitati rubrica de curatenie constructor.

Deasemenea, executam servicii de curatenie profesionala pe raza judetului Timis cu echipamente si solutii din gama Tron si Karcher, preturile fiind pentru buzunarul tuturor.

Perennius – Firma curatenie Timisoara